×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Brixton hoeden voor dames en heren

Een stijlvolle toevoeging aan jouw outfit: een Brixton hoed. Dit merk verkoopt een ruime collectie aan hoeden voor dames en heren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, zodat ze perfect bij jou aansluiten. Laat jezelf zien met deze unieke accessoires! We verkopen bij Hype Heroes & The Hype meer accessoires van merken als Capslab, Eauk & HOT&TOT.

 

Het ontstaan van Brixton

In 2004 is in een garage in Oceanside CA een groep vrienden samengekomen met een gedeelde inspiratie. Hier zijn zij begonnen met de eerste Brixton hoed: De Hooligan. Het doel was simpel: samenbrengen. Ze laten zich inspireren door muziek, kunst en reizen. Op deze manier hopen ze hun doel te bereiken. Kunstenaars, makers en doeners, maar ook muzikanten, kunstenaars en reizigers. Een selectie aan inspiratiebronnen voor het unieke merk. Het Amerikaanse merk is vandaag de dag een zekere inspiratie voor de rest van de wereld en niet meer weg te denken uit de mode-industrie.

 

Brixton hoeden

Op zoek naar een accessoire? Bij ons koop je de mooiste collectie Brixton hoeden en petten voor dames en heren. Wat jouw stijl ook is, er is altijd een hoed die bij je past. De Brixton Hooligan Snap Cap is een geliefd item. Deze platte pet neemt je mee naar de tijd van Peaky Blinders en is een stijlvolle toevoeging aan jouw outfit. De Hooligan Snap Cap is beschikbaar in diverse kleuren en prints zodat je het perfect met je outfit kan stijlen. Een andere mooie optie is de Brixton Messer Fedora & de Gain Fedora. Deze wollen hoed heeft een tijdloos design met een bredere rand. Ook voor de echte zomerse look is er een perfecte hoed: De Brixton Joanna. Deze strohoed laat je gelijk wanen op een heerlijke zomerse vakantie op Ibiza. Laat je inspireren.

 

Duurzame hoeden

Naast dat Brixton stijlvolle hoeden ontwerpt, is het ook een ecologisch verantwoord merk. Ze doen er alles aan om hun voetafdruk te verkleinen. Dit doen ze onder andere door een tijdloos ontwerp te creëren waarbij duurzaamheid centraal staat. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld gecertificeerde Cruelty Free Wool in de vilten hoofddeksels en afgedankte visnetten voor de snapback-hoeden. Naast het gebruik van duurzame materialen in de hoeden, gebruiken ze ook bij de levering biologisch afbreekbare zakken en 100% gerecyclede dozen. Al met al zijn Brixton hoeden een duurzame keuze.

 

Brixton hoeden kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

 • Maat
 • filter icon
  Filter

  Gain fedora Black

  Brixton

  green checkbox usp Gratis verzending vanaf € 49,90

  € 60,00

  € 60,00

  € 60,00

  whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon