×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Over ons

Wat ons betreft zijn onze winkels the best of both worlds. Met de prachtige heren boutique Hype Heroes en de trendy kledingwinkel The Hype, zorgen we voor stijlvolle mode voor iedereen.


Hype Heroes is de mode- en lifestyle winkel voor de moderne gentleman, de streetwise rebel en de stedelijke samoerai. Hype Heroes biedt een collectie van toffe betekenisvolle trendy merken in heren kleding, lifestyle en interieur producten. De merken die wij aanbieden zijn bekende grote merken zoals Diesel en Replay die vernieuwers zijn op het gebied van jeans en Benzak voor de liefhebbers van selvedge/dry denim. We zijn gevestigd in het mooie en levendige centrum van Den Bosch, aan de Vughterstraat 29


Bij The Hype hebben we de tofste kleding voor zowel dames, heren en kinderen! Hier vind je diverse merken met alle stijlen. Op deze manier kun je gemakkelijk alle kleding in één keer shoppen. We zijn vlakbij Hype Heroes gevestigd, aan de Vughterstraat 26.


Daarnaast streven we naar een betere wereld door altijd op zoek te gaan naar duurzame artikelen om onze klanten mee aan te bieden. Bekijk al onze duurzame producten.

Hype Heroes - Foto Mike
Hype Heroes - Foto Mike

Mike

Jeansspecialist / stylist / Junior Buyer

Hype Heroes - Foto David
Hype Heroes - Foto David

David

Jeansspecialist / Senior stylist / Senior Buyer

Hype Heroes - Foto Bryan
Hype Heroes - Foto Bryan

Bryan

Stylist / Online Marketeer.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon