×

Titel

Text

Over ons

Hype Heroes is dé mode- en lifestyle winkel voor de moderne gentleman, de streetwise rebel en de urban samurai. Wij bieden iedereen een collectie aan stoere, betekenisvolle en trendy merken in de herenkleding, lifestyle en interieur producten. We zijn gevestigd in het mooie en levendige centrum van Den Bosch, aan de Vughterstraat 29.

De merken die we aanbieden zijn bekende grote merken als Diesel en Replay, die innovators zijn in jeans. Maar denk hierbij ook aan Benzak, voor de selvedge/dry denim liefhebbers. Naast deze grote merken, bieden we ook kleinere trendy merken aan die elk seizoen veranderen. We streven naar een betere wereld door altijd op zoek te gaan naar duurzame items die we onze klanten aanbieden. Dit doen we met merken als Kings of Indigo, Kuyichi en A-dam Underwear. Ondertussen proberen we een eerlijke prijs en kwaliteit balans te behouden. We vinden dat mode niet echt duur hoeft te zijn, we geloven dat elke laag van de samenleving in staat moet zijn om coole modieuze kleding te dragen. Zolang het maar eerlijk geproduceerd is en naar duurzaamheid streeft. 

Hype Heroes wordt zorgvuldig bewaakt door David en zijn team van professionals. Hype Heroes werkt alleen met mensen die ofwel een professional zijn of in opleiding zijn om in de detailhandel of mode te werken.

Bij ons worden alle jonge geesten van alles bijgebracht wat er te weten valt over modemerken en de productie van deze verschillende merken. Op deze manier kunnen we de klanten eerlijk uitleggen waar ze voor betalen.

Hype Heroes - Foto Mike
Hype Heroes - Foto Mike

Mike

Jeansspecialist / stylist / Junior Buyer

Hype Heroes - Foto David
Hype Heroes - Foto David

David

Jeansspecialist / Senior stylist / Senior Buyer

Hype Heroes - Foto Bryan
Hype Heroes - Foto Bryan

Bryan

Stylist / Online Marketeer.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon