×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Colberts voor heren

Hét afsluitende item voor jouw complete en stijlvolle herenpak. Bij Hype Heroes verkopen we een ruime collectie met diverse merken en stijlen colberts voor elke heer. Denk hierbij aan een casual colbert, voor diverse gelegenheden. Of een slim fit colbert, dat perfect aansluit bij jouw lichaam. Je vindt bij ons merken als Selected Homme, Hype Heroes, Pearly King en veel meer.

 

Het perfecte pak

Samen met alle artikelen uit onze winkel, stel je het perfecte pak samen dat volledig bij jou past. Combineer alle soorten items tot een complete look en draag het met zelfvertrouwen. Het colbert is de perfecte afsluiter van jouw complete pak. Deze worden vaak geleverd met bijpassende pantalons om een mooi geheel te creëren. In tegenstelling tot de blazer, is het colbert vaak een relaxed model dat ook makkelijker te combineren valt met een chino of mooie jeans. Heb je jouw perfecte colbert gevonden? Ga dan na of het item goed zit. Dit kun je controleren door te kijken of het makkelijk dicht gaat en het jasje op de rug glad is zonder plooien. Past er een vuist tussen je borst en jas? Dan heb je genoeg ruimte. Tot slot kijk je naar de armen. Wanneer je mouwen boven je polsen uit komt, zit het goed. Heb je toch twijfels? Kom dan gerust langs in onze winkel. Hier staan we altijd klaar met een kop koffie en persoonlijk advies.

 

Heren colberts bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon