×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Denim jeans voor heren

Je hebt tijdloze broeken nodig die altijd goed zijn en lekker zitten. Ze zijn beschikbaar in diverse soorten, kleuren, materialen en maten. Bij Hype Heroes vind je een ruime collectie aan jeans. Daarnaast zijn we denim specialisten. Hierdoor weten we alles over het denim dat in onze collecties zit. We helpen je dan ook graag bij het vinden van de perfecte denim. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.


Replay jeans voor heren

Een groot merk voor denim is Replay. We zijn dan ook trots dat we de collectie van dit merk mogen verkopen bij Hype Heroes. De kwaliteit van deze items is uitstekend. De wassingen zijn uniek. Het materiaal is van de hoogste kwaliteit waardoor het draagcomfort ultiem is. Daarnaast kan het algemene uiterlijk van de jeans ook niet ontbreken. Ze ontwerpen verschillende pasvormen zodat iedereen een perfecte denim kan vinden. De items hebben een stoere look en zijn te combineren voor diverse gelegenheden. Bekijk nu de gehele Replay jeans collectie.


Diesel jeans voor heren

Ook diesel hoort bij de grote merken die fantastische denim verkopen. We hebben dan ook een ruime collectie van deze items online en in onze winkel in Den Bosch. De jeans is iets waar het merk vooral om bekend staat. Veel hebben bijzondere en doordachte wassingen, waardoor ze een uniek design hebben. Er is geen enkel merk die kan tippen aan de hoeveelheid unieke stonewash jeans als dat Diesel heeft. Dit maakt hen de marktleider in Denim.


Heren denim jeans bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon