×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Emblemen voor heren

Je leest het goed. Hype Heroes verkoopt een mooie collectie aan gepersonaliseerde emblemen! Deze zijn perfect om te dragen op jouw Carnavalskiel of jasje in Oeteldonk. Daarnaast kun je ze ook gewoon strijken, of pinnen, op jouw favoriete rugzak. Op deze manier heb je altijd een stukje Hype Heroes bij je!


Emblemen oeteldonk

Ben je een trouwe carnavaller in Oeteldonk? Dan kan een embleem niet missen op jouw kiel of jasje. Dit mooie embleem en pin zijn ontworpen door Addix embleem ontwerp te Den Bosch. Met dit ontwerp val je op tussen de Carnavalsvierders. Daarnaast support je onze winkel enorm. Plaats deze bij jouw collectie, of als enige eye-catcher. We zien het graag terug!


Hype Heroes embleem

Ook naast de Carnavals editie, hebben we ook een algemeen embleem van Hype Heroes. Dit tijdloze embleem is perfect te gebruiken voor diverse doeleinden. Strijk het op je favoriete rugzak, maak je broek ermee af of plaats het op je jasje. Hoe je het ook gebruikt, je neemt ons altijd met je mee.


Heren emblemen bij Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon