×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Korte broeken en zwembroeken voor heren

Voor de warmere dagen hebben wij een ruime collectie aan korte broeken en zwembroeken voor heren. Elk heeft zijn eigen stijl en charme. Ons professionele team staat altijd klaar om je te helpen. Dit kan zowel online, als in onze winkel in Den Bosch. Dan kijken we samen naar wat er bij jou past, welke maat je nodig hebt en kunnen we overige vragen beantwoorden. We verkopen korte broeken van verschillende soorten merken. Denk hierbij aan Anerkjendt, Selected Homme & Woodbird.


Korte broeken voor mannen

Koop bij Hype Heroes korte broeken in verschillende stijlen. Ga voor een luchtige en casual type broek voor een alledaagse look. Wil je wat netter gaan, bekijk dan onze overige stijlvolle broeken. Onze korte broeken komen in verschillende materialen. Naast de luchtige broeken, verkopen we ook korte broeken van spijkerstof en hyperflex. Hyperflex heeft 100% stretch waardoor het perfect meebeweegt met jouw lichaam. Bekijk ons aanbod online en in onze winkel in Den Bosch.


Zwembroeken voor heren

We verkopen diverse soorten zwembroeken met opvallende prints. Zo kun je de eyecatcher worden van het strand. Bekijk de zwembroeken van onder andere A-dam Underwear en Anerkjendt. Deze staan bekend om goede kwaliteit kleding met kwalitatieve materialen. 


Heren korte broeken en zwembroeken bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon