×

Titel

Text

A-dam underwear voor heren

A-dam underwear is een echt familiebedrijf. In 2014 is het allemaal begonnen. A-dam is ondertussen uitgegroeid tot een kleine groep van getalenteerde mensen met een gedeelde liefde voor hedendaags ondergoed. Alle ideeën komen tot stand in het kantoor aan de Amsterdamse Houthaven. Daar is tevens ook het magazijn gevestigd. De kleding wordt over de hele wereld gemaakt. Met een kinderlijke nieuwsgierigheid kijken ze naar de trends en verwerken ze deze in de collecties. Bij Hype Heroes verkopen we ook nog andere kleding van onder andere AirforceCRCL & Replay.

A-dam: Duurzaam ondergoed

Het merk streeft naar eerlijke productiemethoden voor onderbroeken. Hiermee probeert A-dam de wereld in leven te houden. Wanneer we allemaal (soms moeilijke) keuzes maken die hierbij bijdragen, geloven ze dat we van deze wereld een geweldige plek kunnen maken. Om deze reden zijn vriendelijke stoffen, uitstekende arbeidsomstandigheden en schone productiemethoden erg belangrijk in de bedrijfsprocessen. Het merk moedigt daarom iedereen aan om hun passie te blijven volgen, zolang ze onderweg niets of niemand schaden. Dit alles zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. A-dam probeert de boxershorts en onderbroeken altijd zo origineel mogelijk te ontwerpen. Ze komen daarnaast regelmatig met nieuwe modellen uit.

A-dam bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

Maak je keuze uit onze ruime collectie onderbroeken en enkelsokken zoals hieronder weergegeven. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.

Als je geïnteresseerd bent in A-dam ondergoed voor heren, kijk dan ook eens naar de onderbroeken van Circle of Trust.

Tags: a-dam, den bosch, ondergoed, onderbroek, sokken, boxershorts.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon