×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

A-dam underwear voor dames en heren

Wie zegt dat ondergoed saai en simpel moet zijn? Bij Hype heroes verkopen we een ruime collectie aan A-dam underwear voor dames en heren. Dit duurzame kledingmerk ontwikkelt regelmatig een collectie met de leukste en vrolijkste stijlen in ondergoed dat je kunt vinden. We verkopen in onze winkel meer ondergoed en sokken van merken als American Socks & Selected Homme.

 

Duurzaam ondergoed

A-dam is een goed voorbeeld van een merk met eerlijke productiemethoden voor ondergoed. Zij geloven erin dat we van de wereld een mooie plek kunnen maken, wanneer iedereen een steentje bijdraagt. Zo gebruiken zij in de productieprocessen vriendelijke stoffen, uitstekende arbeidsomstandigheden en schone productiemethoden. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat zij originele boxershorts en onderbroeken kunnen ontwerpen met regelmatig nieuwe collecties.

 

Het verhaal van A-dam underwear

In 2014 is het merk A-dam underwear opgericht als een echt familiebedrijf. Vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een groep getalenteerde mensen met een gedeelde liefde voor hedendaags ondergoed. Samen zijn ze ambitieus, down to earth en beschikken ze over kinderlijke nieuwsgierigheid. Vanuit het kantoor in de A’dam Hout Havens, brengen ze veel tijd door met het ontwerpen van de nieuwe collecties. De kleding wordt over de hele wereld geproduceerd, maar de ideeën worden gecreëerd in Amsterdam. Ze juichen iedereen toe om zijn/haar passie te volgen, zolang ze maar niets of niemand benadelen. Met dit motto, nemen ze de wereld van duurzaam en modieus ondergoed naar een hoger niveau.

 

A-dam underwear kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon