×

Titel

Text

Ringen voor heren

Een statement ring kan jouw outfit compleet maken. Je laat jouw persoonlijkheid ermee zien, gaat er waarde aan hechten. Met een mooie ring vertel je een verhaal. Ook met de ringen uit de collectie van Hype Heroes. Onze collectie komt van het merk Until the End. Een merk die wij zelf hebben opgezet voor stijlvolle sieraden. Bekijk snel onze gehele collectie.


Statement ringen voor heren

Elke heer verdient het om een statement te maken en gezien te worden. Daarom verkopen we een mooie collectie aan statement ringen. Deze maken jouw look compleet. Wanneer je een stijlvolle outfit aan hebt, afgetopt met sieraden, kan een mooie ring niet ontbreken. Een voorbeeld waar we trots op zijn, is de Duke's Golden Dragon Ring. Op het eerste oog is dit een standaard zilveren ring met een gouden draak erop. Maar niets is minder waar. Deze ring beschikt over de herkenbare gouden draak van 's-Hertogenbosch. Onze stad! Het is een unieke ring die gemaakt is in Den Bosch. Een van onze favorieten is de Zegel Ring. Deze zegelring is bedrukt met een skull, wat kenmerkend is voor Until The End. Deze is beschikbaar met of zonder kalligrafie van het merk. Of wat dacht je van de UTE Zegel Raaf. Deze stoere ring van zilver is bedrukt met een raaf in het midden. Een klassieke uitstraling, maar toch opvallend. Welk type ring je ook kiest, je bent sowieso uniek, opvallend en maakt een statement. Bekijk de ringen online of kom langs in onze winkel in Den Bosch. We helpen je graag met het kiezen van de perfecte stijl die bij jou past!


Heren ringen bij Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon