×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Dry Selvedge denim voor heren

Bij Hype Heroes verkopen we fantastische Dry Seldvedge denim voor heren. Dit is een zelf afgewerkte denim waarbij de stof ervoor zorgt dat de rand niet gaat rafelen.Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via onze webshop, of bezoek onze winkel in Den Bosch. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.


Dry Selvedge

Ook wel zelfkant genoemd. Dit is een afgewerkte denim waarbij de stof niet gaat rafelt. Selvedge is de naam voor het type denim dat moeilijker te produceren valt en meestal ongewassen wordt verkocht en gedragen. Een Dry Selvedge zal niet rafelen en hoeft niet extra afgewerkt te worden, in tegenstelling tot de stoffen die geknipt worden. De kleur van het zelfkant verschilt per kant. Hierdoor wordt het vaak ingezet als een opvallend detail. De selvedge, zelfkant, is de natuurlijke rand van een lap geweven stof. Omdat alleen bij een weefgetouw met een schietspoel de inslag van richting verandert, kan ook alleen met deze machine een echte zelfkant geweven worden.


Benzak Denim

We verkopen Dry Selvedge producten van verschillende merken. Maar een koploper hierin, is Benzak Denim. Zij verkopen een ruime collectie aan Dry Selvedge denim van goede kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, wassingen, omslag en pasvorm. Deze stoere look is perfect te combineren met verschillende items voor elke gelegenheid. Draag het stoer en comfortabel naar een dagje weg. Heb je iets netjes op de planning staan? Combineer het dan met een klassiek overhemd. Blijf bij jezelf met de prachtige broeken van Benzak.


Heren Dry Selvedge denim bij Hype Heroes

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon