×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Benzak kleding voor heren

Benzak is een Nederlands denim merk uit Amsterdam. Dit merk maakt onder andere jeans, t-shirts en overhemden. Opgericht in 2013 begon Benzak met een sterke focus op het creëren van hoogwaardige, slijtvaste, kledingstukken. Het geeft prioriteit aan basisprincipes van kleding waarin vakmanschap is verwerkt, maar die vaak een tijdloos ontwerp hebben om trends en seizoenen te overstijgen. Het bedrijf ontwerpt moderne kleding die een eerbetoon zijn aan traditionele werkkleding. Met kwaliteitsmateriaal, eenvoud en comfort wil Benzak tot de grote merken behoren.


Geïnspireerd door de beginjaren van oprichter Lennaert, hebben denim ontwikkelaars en stijl fanaten het merk verder ontwikkeld. De kleding wordt met eigentijdse inzichten ontworpen en vervaardigd. Soms gaat het om minieme details die terugkomen in de traditie van de kleding. In de stijl van Benzak herken je vaak Japanse invloeden. Zij geloven sterk in het creëren van toegankelijke kleding die de levensstijl van de toekomstige drager volgt in plaats van de mode te volgen. Jeans of iets anders van Denim, het is trouw aan deze filosofie. Naast Benzak verkopen we ook jeans van DieselGabba & Replay.

Denim kleding

Benzak is een vooruitstrevend merk in een steeds veranderende omgeving. Dat zie je terug in wat het produceert in de collecties. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. Onze collectie bij Hype Heroes bestaat voornamelijk uit jeans en shirts.

Benzak shirts

Bezoek onze winkel in Den Bosch om de nieuwe collectie zomer t-shirts van Benzak te vinden. Het merk heeft besloten om de gloednieuwe vakantie shirts exclusief op de webshop van Hype Heroes te tonen. Hiermee wordt meteen de veelzijdigheid getoond aan het winkelend publiek in Den Bosch.

Benzak Denim, een ander verhaal

De jeans van Benzak zijn een verhaal apart. Dry denim, ook wel ‘raw denim’ of ‘unwashed denim’ genoemd, is een kledingstuk dat gemaakt is van onbehandeld denim stof. Dit hoeft niet perse een broek te zijn, dit kan bijvoorbeeld ook een jasje of een shirt zijn. Deze stof is niet gewassen, gebleekt of kunstmatig beschadigd. Het gaat rechtstreeks van de constructie en afwerking naar jou.

Maak met denim een verhaal van jezelf

Het resultaat van ruwe jeans is dat er door het dragen en wassen zelf slijtplekken ontstaan, waardoor het een stonewash look krijgt. Kortom, de jeans vormt zijn eigen stijl. Dit vinden wij natuurlijk veel cooler dan een milieuvervuilende procedure die je bij de bekende merken ziet. Natuurlijke verbeelding en slijtage zijn de uitgangspunten. De jeans wordt een afdruk van jezelf. Wat is er cooler dan dat? Het bepalen van je levensstijl en de frequentie waarmee je je denim draagt, zie je terug in de broek. Het is aan jou hoe je jeans met je mee evolueert.

Benzak bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

Maak je keuze uit onze ruime collectie broeken en shirts. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.

Als je geïnteresseerd bent in Benzak kleding, kijk dan ook eens naar het vergelijkbare merk Kuyichi.

Tags: bezak, den Bosch, benzak, den bosch, t-shirts, jeans, denim, raw denim, washed denim, spijkerbroek, stone washed.

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon