×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Heren denim

Hype Heroes is gespecialiseerd in denim. We verkopen in onze winkel een ruime collectie aan denim in diverse kleuren, maten en merken. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via onze webshop, of bezoek onze winkel in Den Bosch. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.

Hyperflex denim

Op zoek naar denim jeans met veel stretch? Koop dan hyperflex denim bij Hype Heroes. Wij verkopen een selectie aan kwalitatieve hyperflex jeans. Doordat dit type over 100% elasticiteit beschikt, zijn ze super comfortabel. Dit type jeans wordt gemaakt van een mix speciale stoffen die horizontaal, verticaal en schuin geweven zijn. Hierdoor heb je alle stretch en bewegingsvrijheid die je graag zou willen hebben in het dagelijks leven. Dit allemaal zonder de looks te verliezen.

Dry Selvedge

Een zelf afgewerkte denim waarbij de stof ervoor zorgt dat de rand niet gaat rafelen. Selvedge is de naam voor het type denim dat moeilijker te produceren valt en meestal ongewassen wordt verkocht en gedragen. Een echte zelfkant zal niet rafelen en hoeft niet extra afgewerkt te worden, in tegenstelling tot de stoffen die geknipt worden. De kleur van de selvedge zelf verschilt per kant. Hierdoor wordt het vaak gebruikt als opvallend detail. De selvedge, zelfkant, is de natuurlijke rand van een lap geweven stof. Omdat alleen bij een weefgetouw met een schietspoel de inslag van richting verandert, kan ook alleen met deze machine een echte zelfkant geweven worden. 

Heren denim bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon