×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Gebreide truien voor heren

Ben je op zoek naar een stijlvolle outfit die tegelijkertijd ook comfortabel is? Bekijk dan nu ons assortiment aan gebreide truien voor heren. De perfecte combinatie van stijl en comfort! We verkopen merken als Selected Homme, Dstrezzed & Circle of Trust


De gebreide trui: al eeuwen in stijl

De gebreide truien zijn een kledingstuk dat al vele eeuwen geleden is ontstaan. Oorspronkelijk was het bedoeld als kledingstuk om mensen warm te houden tijdens de koude winterdagen. Zo werden deze gemaakt van wol dat gesponnen werd uit het vacht schapen en geiten. Een tijd later werd de gebreide trui gedragen door diverse mensen. Het werd door iedereen gedragen, van de koning tot aan de burger. Vandaag de dag zijn deze truien nog steeds erg populair. Je koopt ze in verschillende materialen, stijlen en kleuren.


Gebreide trui stijlen voor heren

Maar hoe combineer je deze populaire truien? Dat is makkelijk. Deze truien zijn namelijk zo veelzijdig, dat je het eindeloos kunt combineren. Zoek de trui in jouw stijl. Ze komen in verschillende stijlen, kleuren en stoffen. Afhankelijk van je persoonlijke stijl, kun je kiezen voor een lichte of juist een donkere trui. Daarnaast kun je ook kijken naar de stijl waarin het is gemaakt. Dank hierbij aan een trui met kabel of ribbelpatroon. Combineer dit met je favoriete jeans en een mooie top eronder. Kom je er toch niet zelf uit? Dan ben je altijd welkom in onze winkel. We helpen je graag aan een perfecte en stijlvolle outfit.


Heren gebreide truien bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon