×

Titel

Text

Circle of Trust

Circle of Trust is opgericht in 2005. Het doel is om bijzondere jeans voor mannen, vrouwen en kinderen te creëren. Een van de belangrijkste doelstellingen is dat ze voor iedereen draagbaar moeten zijn. De kleding is het best te omschrijven als hip, sexy & duurzaam. Het kledingmerk staat bekend om zijn stijl, pasvorm en mooie afwerking. Daarnaast zijn de producten ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Wij verkopen bij Hype Heroesook nog andere merken als CRCLKings of Indigo & Diesel.


Jeans

Wanneer Circle of Trust een nieuw kledingstuk op de markt brengt, is het uitgangspunt meestal een klassiek ontwerp van een denim, t-shirt of jasje. Het bedrijf haalt zijn inspiratie uit de hele wereld en wordt beïnvloed door allerlei stijlen.


Korte broeken

Bestel je kleding van Circle of Trust in de webshop van Hype Heroes. Daarnaast kunnen we je ook persoonlijk advies geven. Korte broeken, witte blouses, korte broeken met legerprint, gebreide truien. Bekijk de gehele collectie op onze webshop.


Circle of Trust bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit onze ruime collectie kleding zoals hieronder weergegeven. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in Circle of Trust kleding, kijk dan ook eens bij het vergelijkbare merk Replay.


Tags: circle of trust, Den Bosch, denim, korte broeken, shorts, t-shirts, gebreide truien, polo’s

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon