×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Circle of Trust kleding voor heren

Het Nederlandse kledingmerk Circle of Trust ontwikkelt diverse collecties voor zowel mannen als vrouwen en kinderen. De kleding valt het beste te omschrijven als hip, sexy & duurzaam. Elke collectie is voorzien van prachtige pasvormen en mooie afwerkingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast verkopen we meer kleding voor mannen van merken als Replay, CRCL & Hype Heroes.

 

Tijdloze en duurzame herenkleding

In 2005 is het merk Circle of Trust opgericht in Nederland. Zij ontwikkelen elk seizoen weer vernieuwende collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij Hype Heroes verkopen we de heren collecties. In de collecties creëren ze eigentijdse essentials en eyecatchers. Met zo’n 450 verkooppunten in Europa en Canada, groeien ze met de dag een beetje meer. Tijdens de ontwerp- en realisatie processen houden ze zich vast aan vier merkwaarden: toegankelijkheid, vooruitstrevendheid, innovatie en optimisme. Met deze waarde, streven ze elke dag weer naar het ontwikkelen en optimaliseren van het productieproces. Daarnaast focust dit merk zich op duurzaamheid. Zij onderzoeken ontwerp- en productiemogelijkheden met een zo duurzaam mogelijke manier van werken. Zo werken ze met een “eco-washing” afwerking, en worden bepaalde kledingstukken gemaakt van gerecycled polyester garen. Elke collectie willen ze deze manieren verder doorvoeren in de collecties.

 

Circle of Trust herenmode

Het is onmogelijk om geen complete outfit te maken met de collecties van Circle of Trust. Zij brengen namelijk collecties uit met diverse typen herenkleding. Van jassen tot shirts en broeken tot shorts. Combineer bijvoorbeeld de kwalitatieve jeans met een comfortabel T-shirt. Maak de outfit af met een extra laagje, als een overshirt. Wat de gelegenheid of temperatuur ook is, met de collectie van Circle of Trust heb je altijd een complete outfit. Wil je advies over de perfecte outfit voor jou? Kom dan langs in onze winkel. Daar helpen we je graag!

 

Circle of Trust kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon