×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Kettingen voor heren

De perfecte finishing touch: de ketting. Of je nu gaat voor een moderne, stoere look of voor een klassieke look: een ketting maakt jouw outfit compleet. Maak een statement met de unieke kettingen uit onze collectie. Met al et onze eigen sieraden bieden we je kwaliteit, tot in de perfectie. 

Heren sieraden

Onze collectie heren sieraden bestaat uit handgemaakte items met een stoere en tevens stijlvolle look. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor de hedendaagse heer. Al onze kettingen zijn met de grootste zorg ontworpen, zodat je er jarenlang plezier van kan hebben. Daarnaast bieden we ook een uitgebreide selectie aan overige accessoires en bijbehorende sieraden, om jouw look helemaal compleet te maken. Met een unieke ketting vertel je verhalen. Je laat ermee zien waar je voor staat, wat jouw stijl is en wie je bent. Door de diverse bedels en materialen van onze kettingen, is er altijd een stijl dat jouw naam schreeuwt. Ga mee in de beleving en wordt gezien!

Welke maat ketting moet ik hebben?

Er zijn diverse soorten en maten kettingen. Wil je een bepaalde stijl creëren? Dan kan de lengte daar een grote rol in spelen. Houdt de volgende lengtes aan:
- 45 cm - Valt op de basis van de hals. Is dan ook zichtbaar boven je kraag.

- 50 cm - De meest gebruikelijke lengte voor heren. Deze valt op het sleutelbeen.

- 55 cm - Perfect voor kettingen met hangers, valt enkele centimeters onder het sleutelbeen.

- 61 cm - Valt enkele cm's boven het borstbeen.

- 76 cm - Valt op het borstbeen

Heren kettingen kopen in Den Bosch

Nu is het moment om jouw nieuwe favoriete ketting aan te schaffen. Kijk rond op onze website, personaliseer de items naar jouw smaak, kies je maat en rekening gemakkelijk af. Voor je het weet, kun je jouw outfits extra maken met de mooiste heren kettingen!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon