×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Ringen voor heren

Maak jouw outfit compleet met een unieke statement ring. Hiermee laat je jouw persoonlijkheid uitstralen via de ring. Het is niet voor niets een een accessoire waaraan veel waarde aan wordt gehecht. Met een ring vertaal je jouw unieke en persoonlijke verhaal. We hebben onze collectie hebben met zorg opgezet om de meest stijlvolle sieraden te ontwerpen. Bekijk nu onze complete collectie stoere mannen ringen.

Statement ringen voor heren

Elke heer verdient het om een statement te maken en gezien te worden. Daarom verkopen we een mooie collectie aan statement ringen. Deze maken jouw look compleet. Wanneer je een stijlvolle outfit aan hebt, afgetopt met sieraden, kan een bijzondere herenring niet ontbreken. We houden ervan om ringen te maken dat betekenis voor ons heeft. Zo hebben we een Duke’s Golden Dragon Ring. Op het eerste oog is dit een standaard zilveren ring met een gouden draak erop. Maar niets is minder waar. Deze ring beschikt over de herkenbare gouden draak van 's-Hertogenbosch. Onze stad! Deze ring is dan ook in Den Bosch ontwikkeld. Nog een ring naar ons hart is de Zegel Ring. Deze zegelring is bedrukt met een doodshoofd, wat kenmerkend is voor Until The End. Beschikbaar met, of zonder kalligrafie van het merk. Welk type ring je ook kiest, je bent sowieso uniek, opvallend en maakt een statement. Bekijk vandaag nog al onze ringen. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag met het kiezen van de perfecte stijl die bij jou past.

Heren ringen kopen in Den Bosch

Dit is jouw moment om jouw nieuwe stijlvolle ring van Until The End te kopen. Kijk rond op onze website, kies je maat en reken gemakkelijk af. Voor je het weet val je op met jouw gloednieuwe UTE ring.

 • Groep
 • Maat
 • Kleur
 • Ligt in winkel
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon