×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Denim shirts voor heren

Een denim shirt is een tijdloos item. Dit is altijd goed en geeft een stoere en stijlvolle look. We verkopen bij Hype Heroes verschillende soorten en merken denim shirts. Zo kun je kiezen uit de diverse stijlen om te vinden wat perfect bij jou past. We verkopen merken als Circle of Trust en Benzak Denim.


Denim shirts en spijkerblouses

Wanneer we terug in de tijd gaan, zien we dat spijkerblouses vroeger kledingstukken waren die enkel gedragen werden door hardwerkende mannen. De sterkte denim stof kon tegen een stootje, waardoor dit interessant was om te dragen. Nu is het een item dat nog steeds veel wordt gedragen door moderne heren. Het materiaal ademt en zit met elke temperatuur goed. Ook is het materiaal zo stevig, dat het een flinke tijd mee kan gaan zonder de kwaliteit en het uiterlijk ervan te verliezen. We verkopen een mooie collectie aan denim shirts in verschillende soorten en maten. Zo zie je verschil in de type wassingen en pasvormen. Ga na wat jij nog mist en graag zou willen hebben in jouw kledingkast.


Diverse merken

Bij het woord ‘denim’, maak je snel een associatie naar het merk Benzak Denim. Dat is niet zo goed, want vind dit topmerk verkopen we ook denim shirts. De kwaliteit en productie van dit merk zijn ongelofelijk. Daarom dat we het ook respecteren en graag in onze winkel willen verkopen! Maar denk ook eens aan Circle of Trust. Ook van hen hebben we een mooie selectie hangen. Welke gaat het voor jou worden?


Heren denim shirts bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Maat
 • filter icon
  Filter

  Aged eco 5 year demim jacket mediumblue

  replay

  green checkbox usp Gratis verzending vanaf € 49,90

  € 199,00

  € 199,00

  € 199,00

  whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon