×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Selected Homme kleding voor heren

Een Deense modelabel met unieke herenkleding. Je kunt de collecties van dit populaire merk herkennen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn ze zich bij Selected Homme bewust van de problemen die voortkomen uit de kledingindustrie en wat voor vervuilende invloed dit heeft op het milieu. Daarom creëren ze telkens weer een nieuwe collectie die nét wat bewuster is dan de vorige. Naast Selected Homme verkopen we bij Hype Heroes meer merken als Anerkjendt, Nowadays & Pearly King.

 

Scandinavische herenkleding

Selected Homme herenkleding is geïnspireerd door het Scandinavische erfgoed. De invloeden hiervan komen dan ook terug in de ontwerpen en materialen van de collecties. Het draait bij de collecties om individualiteit met aandacht voor details en vakmanschap. Op deze manier gaat de moderne heer voor een authentieke, maar ook eigentijdse stijl. Je koopt bij dit populaire merk een complete outfit. Ontdek bijvoorbeeld de collectie stijlvolle heren colberts, bijpassende pantalons of luchtige T-shirts.

 

Een rijke geschiedenis

Het merk is een vertakking van het merk Selected. Een andere tak die we verkopen in onze winkel is Selected Femme, de vrouwelijke variant van dit modemerk. Deze merken zijn onderdeel van Bestseller. Dit is een Deens familiebedrijf dat werd opgericht in 1975. Zij leveren de beste kleding en accessoires voor onder andere heren en dames. Bestseller bezit zelf niet over fabrieken. Daarentegen werken ze samen met trouwe leveranciers in China, India, Bangladesh, Turkije en Italië.

 

Selected Homme kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 

Veelgestelde vragen

 

Je koopt de nieuwste collectie bij Hype Heroes. Online én in onze winkel in Den Bosch!

Dit populaire modemerk komt uit Denemarken.

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon