×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Heren handschoenen

Last van koude handen die je graag wilt opwarmen tijdens de winterdagen? Koop dan onze collectie handschoenen! Bij Hype Heroes verkopen we modieuze, maar warme handschoenen voor heren. Behoefte aan een functionele handschoen? Kies dan onze collectie met grip en touchscreen functie, gemaakt van polyester en elastaan. Toch liever een modieuze keuze die ook lekker warm zijn? Denk dan eens aan onze varianten gemaakt van 100% schapenleer. We verkopen online en in onze winkel merken als Airforce en Selected Homme.


Handschoenen met touchscreen

Een man van deze tijd moet altijd bereikbaar kunnen zijn. Er is niks vervelender dan in de winterdagen je telefoon willen gebruiken terwijl je handschoenen aan hebt. Met de artikelen uit onze collectie is dit verleden tijd. Zo hebben wij een modieus paar van Airforce met silicone handpalm en een touchscreen functie in de vingertoppen. Hiermee kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken zonder dat hij uit je handen glipt of je jouw mobiel niet kunt gebruiken. Ideaal dus! Bestel het product nu of kom het bekijken in onze winkel in Den Bosch.


Warme handschoenen voor heren

Tijdens de koudere dagen wil je dat je handen warm blijven. Daarom hebben wij diverse warme handschoenen in onze collectie. Hieronder valt een warm paar uit de Selected Homme collectie. Deze zijn modieus en gemaakt van 100% schapenleer. Daardoor hebben ze een luxueuze en elegante look. Deze zullen je gegarandeerd warm houden tijdens de winterdagen!


Handschoenen voor heren bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon