×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Airforce kleding voor heren

Bij Airforce hechten ze veel waarde aan een warm gevoel. Dit brengen ze dan ook graag terug in de populaire winterjassen. Deze maken ze dan ook van de hoogste kwaliteit om dat extra beetje warmte te geven. Naast een collectie aan jassen, kun je bij dit merk ook truien, hoodies, t-shirts en accessoires vinden. Bij Hype Heroes verkopen we meer herenkleding van merken als CRCL, Replay & Kings of Indigo.

 

Airforce winterjas & zomerjas

Een van de populairste items van dit fantastische merk is de jas. Als één merk expert is in het maken van stijlvolle en praktische jassen, dan is het dit merk wel. Ze maken de jassen in verschillende soorten stoffen: Classic, Classic Deluxe, Herringbone, Softshell & Oxford Nylon. Elke stof heeft een eigen kwaliteit die de jas perfect maakt voor de betreffende temperatuur en doeleinden. Daarnaast zijn een aantal jassen uit de nieuwe collectie voorzien van DuPont™-Sorona®-vezelsvulling. Deze vezels zijn afkomstig van hernieuwbare plantaardige stoffen, verbruiken weinig energie & geven minder broeikasgassen af aan de productie van soortgelijke vezels. Een kwalitatieve Airforce winterjas of zomerjas voor heren koop je gemakkelijk in onze webshop, of bij ons in de winkel. Daar adviseren we je graag over de beste koop voor jou!

 

Sweaters, T-shirts & accessoires

Naast de welbekende jassen, heeft dit merk meer in huis. Zo verkopen we een collectie aan kwalitatieve sweaters, t-shirts en joggingbroeken voor heren. Deze zijn perfect met elkaar te combineren tot de perfecte outfit. Naast dat je er stijlvol uitziet, is het comfort van deze kleding dat je over de streep gaat trekken. Daarnaast ontwikkelt het succesvolle merk ook diverse accessoires voor heren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rugzakken, heuptassen, petten, bucket hats, mutsen, parfums & meer. Ontdek vandaag nog de complete collectie Airforce kleding & accessoires voor heren.

 

Airforce kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!


Veelgestelde vragen

De kleding en schoenen van Airforce staan bekend als een goed merk met kwalitatieve mode.

Airforce is een Nederlands modemerk.

Bij Hype Heroes kun je een Airforce jas kopen in diverse stijlen en maten. Daarnaast kun je veel meer andere kleding uit de collectie bekijken!

 • Groep
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon