×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Pearly King Den Bosch

Pearly King is opgericht in het hart van West Yorkshire, Engeland. Dit merk heeft er altijd al naar gestreefd om een tijdloze, mannelijke collectie te ontwerpen die de man stijl geeft. Aan de kleding van dit merk kun je ook enigszins afleiden dat de stijl uit Engeland komt. Dit zie je onderanderen door de patronen, materialen en de algehele look van de kleding. Een hele klassieke en stijlvolle look. Pearly King is verkrijgbaar bij Hype Heroes uit Den Bosch. Op deze webshop vind je al enkele kledingitems. Ben je toch benieuwd naar de gehele collectie? Dan ben je altijd welkom in onze winkel aan de Vugherstraat 29. Bij Hype Heroes verkopen we ook merken als Hype HeroesSelected Homme & Woodbird.


Het vroegste begin

Het is allemaal begonnen in de studietijd van de oprichters. Hier gingen ze experimenten met een stijl die te omschrijven valt als rebels en zorgeloos. Een stijl die de man een broedend gevoel van vertrouwen moet geven. Ze zijn bekend geworden door de handhaving van de hoge standaard van vakmanschap en stijlvolle mannenkleding. Sinds dien hebben ze de collecties uitgebreid en veroveren ze langzaam de mode industrie.


Pearly King bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit onze ruime collectie aan stijlvolle mannenkleding. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in de kleding van Pearly King, kijk dan ook eens naar het merk Club of Gents.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon