×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Woodbird kleding voor heren

Woodbird is een klassiek kledingmerk dat werd opgericht in 2010. Het merk vindt zijn inspiratie in de klassieke kleding ontwerpen. Deze worden gecombineerd met hedendaagse Deense ontwerpstijlen. Daarnaast zijn de kledingstukken van een mooie Scandinavische kwaliteit. Naast Woodbird verkopen we ook kleding van bijvoorbeeld AirforceBenzak & Diesel.


De intuïtie van Woodbird

De oprichter van Woodbird is Chung W. Cheung. Hij richtte het merk op in 2010 in Jutland, Denemarken. Woodbird gaat niet mee met de trends die vaak worden opgelegd door de media en reclame. In plaats daarvan volgt het als het waren haar gevoel en intuïtie. Zij dicteren de klanten niet, je vind het gewoon mooi. Alle kleding is perfect afgewerkt en van een hoge kwaliteit. Het resultaat? Dat je elke dag met Woodbird voor de dag kunt komen, in wat voor gelegenheid dan ook. Het zijn de essentials van elke man. Elke man kan gewoon niet zonder.


Wood Bird in een oogopslag

Een tijdloze moderniteit, dat is hoe de stijl van Woodbird het best omschreven kan worden. Een mainstream stijl waar verleden, heden en toekomst samenkomen. Dit alles op een ingetogen manier zoals zij dat het beste vinden. Zij houden niet van schreeuwerige ontwerpen, maar van strakke en rustige ontwerpen.


Benzak bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit ons ruime assortiment broeken en shirts. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in Benzak kleding, kijk dan ook eens naar het vergelijkbare merk Anerkjendt.


Tags: woodbird, den bosch, duurzaamheid, kleding, jassen, broeken, truien

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon