×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Anerkjendt kleding voor heren

Je koopt de mooiste collectie Anerkjendt heren kleding bij Hype Heroes in Den Bosch. Het Deense modemerk is gebouwd vanaf de traditionele Deense werkkleding. Ze vinden kleding met een herinnering opnieuw uit tot een modern erfgoedlabel. Bij Hype Heroes vind je ook herenkleding van merken als Airforce, Diesel & Gabba.

 

Deense herenmode

Sinds 2011 heeft Anerkjendt maar één doel voor ogen: mensen inspireren en blij maken door middel van stijlvolle kleding. Ze leggen een sterke focus op de kwaliteit, materialen en het design. Daarnaast zetten ze zich elke dag een stukje beter in voor het milieu en eerlijke mensenrechten. In de ontwerpen en collecties laten ze alle inspiraties zien uit hun dagelijks werkleven. Ze transformeren de ontwerpen naar werkelijke en complete collecties in een oud authentiek pakhuis in het zuidelijke deel van Denemarken. Van Anerkjendt shirts en overhemden, tot aan broeken en zwembroeken. De kern van het merk gaat over het creëren van modern erfgoed. Hierbij houden ze altijd een grote verwijzing naar werkkleding, maar dan met een moderne draai eraan. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het bij Anerkjendt!

 

Duurzame kleding van Anerkjendt

Dagelijks zet het Deense modemerk zich in om zo duurzaam mogelijk te werken. Zo gedragen ze zich zo verantwoord mogelijk ten opzichte van de natuur en de samenleving. Hierbij houden ze zich in een viertal algemene principes: mensenrechten, milieu-principes, anticorruptie-principes & dierenwelzijn. Deze principes zijn in lijn met internationaal recht en de UN Global Compact. Daarnaast gebruiken ze gerecycled, organische en minder impactvolle materialen. Hiervoor gebruiken ze biologisch katoen, gerecycled polyester, lenzing ™ encovero viscose & lenzing ™ modaal. Met deze eerlijke en biologische producten, gaat de kleding niet alleen langer mee maar voelt het extra goed om te dragen. Met elk duurzaam kledingstuk dat je koopt, help je een beetje mee aan de milieuvriendelijkheid van de wereld.

 

Anerkjendt kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon