×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Gabba kleding voor heren

Het merk Gabba is opgericht in 1983. Het is een jeansmerk met een eigen indentiteit: imperfect omdat niemand perfect is. Wie je ook bent en hoe je er ook uitziet, we kunnen allemaal coole jeans dragen. Iedereen verdient een Gabba. Naast dit merk verkopen we ook nog merken als AnerkjendtDstrezzed & Selected Homme.


Het verhaal van Gabba

Zoals Spa staat voor water, staat Gabba voor spijkerbroeken. Het is een merknaam die echt staat voor een productnaam. Het is dan ook een feit dat dit het oudste, nog lopende, kledingmerk in Denemarken is. Naast dat feit, is het ook nog eens een familiebedrijf. Samen werken zij aan de mooiste mode met de liefde van Denemarken.


Perfect passende jeans

Wat ze proberen te doen, is om de klanten de perfecte passende jeans aan te bieden. Zo proberen ze dan ook een langdurige relatie met de klanten op te bouwen. Misschien wordt jij wel een terugkerende klant!


Onvolmaakt én cool zijn!

Gabba gaat niet over cool zijn, we zijn tenslotte allemaal onvolmaakt. Het gaat er vooral om dat je lekker in je vel zit. Pas dan ben je écht cool. Door Gabba te dragen laat je jouw imperfecties zien. Daarmee accepteer je gelijk de imperfectie van andere.


Gabba bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit onze ruime collectie jeans en overhemden. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in de kleding van Gabba, kijk dan ook eens naar het merk Benzak.

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon