×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Club of Gents kleding voor heren

Club of Gents, afgekort met CG, is een hip kledingmerk uit Londen. Het komt voort uit de muziekwereld en maakt veel gebruik van de kleur zwart. Het heeft een uitgebreide collectie zoals gilets en bretels die hieronder getoond worden en te bestellen zijn. Naast Club of Gents verkopen we ook kleding van Hype HeroesBaldessarini & Pearly King.


Eigen authenticiteit van Club of Gents

Het credo van het merk Club of Gents is vrijheid. Het is een merk met een enorme authenticiteit en bepaalt hierin zelf de regels en de limieten. Ze wil loyaal zijn aan haar klanten maar ook trouw aan zichzelf.


Muziek en kleding

CG komt oorspronkelijk uit Londen en is daar in de jaren tachtig opgericht. Het vind haar oorsprong in de muziek. Het merk staat dan ook voor vrijheid en ongehoorzaamheid. Bands als Oasis, Blur en Fury in the Slaughterhouse beheersen de hitparades in deze tijd. Daarnaast is het ook de periode met een eigen dresscode, waarin Club of Gents naar boven kon komen. Wijken waarin het merk in die tijd veel werd gezien, waren London, Hoxton en Shoreditch.


Het zwart van CG, Supernero

Één van de meest kenmerkende kleuren van CG is de kleur zwart. Er zijn in de mode verschillende kleuren zwart. Het ene zwart is weer anders dan het andere zwart. Het verven van de stof in deze kleur is een langdurig en kostbaar proces. Veel zwarte kleur vervaagt na een tijdje. Vooral bij pakken is het zwart vaak mooi van kleur, maar dat komt omdat het op een speciale manier wordt geweven. In dit merk is Supernero een Virgin-wol die heel geschikt is voor pakken. Dit werd ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Guabello.


Stijlvolle betaalbare pakken

Waar krijgen voor je geld, ook dat is het motto van Club of Gents. Met aandacht voor detail in de afwerking en door het gebruik van hoogwaardige stoffen kunnen ze dit naleven. Door jarenlange ervaring weten ze ook de pasvorm zo te maken dat mannen zich geweldig voelen in deze kleren. Dat het dan ook betaalbaar is, is natuurlijk mooi meegenomen.


Club of Gents voor bruiloften

CG heeft een eigen sublijn die "Your own party" heet. Deze lijn bestaat uit feestelijke kleding zoals gilets, pochets en bretels. Daarnaast zijn er ook pakken in deze lijn met broeken en colberts die perfect bij elkaar passen. Stijlvol en uitermate geschikt om op bijvoorbeeld op een bruiloft te dragen.


Cluf of Gents in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

Maak je keuze uit onze ruime collectie pakken zoals hieronder weergegeven. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Bekijk ook mooie pakken van een soortgelijk merk Selected Homme.


Tags: Club of Gents, CG, pochets, bretels, gilets, bruiloft pakken, den bosch.

 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon