×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Duurzame producten

Bij Hype Heroes begeleiden we je om te duiken in de milieuvriendelijke manier van winkelen. Duurzaamheid is nu belangrijker dan ooit. Met de veranderingen in de wereld is het noodzakelijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Door middel van te investeren in duurzame producten, gaan jouw kledingstukken langer mee. Hierdoor koop je minder vaak nieuwe artikelen, dat weer leidt tot minder vervuiling in de kledingindustrie.


Duurzame merken bij Hype Heroes

Kom meer te weten over alle duurzame merken waar we van houden. Ontdek de merken met de meest milieuvriendelijke manier van productontwikkeling. Alle onderstaande producten bevatten duurzame bronnen en maken de wereld een klein beetje beter. Een paar voorbeelden hiervan zijn Benzak, Hot&Tot en Woodbird.


A-dam Underwear duurzaam ondergoed

A-dam Underwear streeft naar eerlijke productiemethoden voor onderbroeken. Zo gebruiken ze vriendelijke stoffen, uitstekende arbeidsomstandigheden en schone productiemethoden in de bedrijfsprocessen. Het merk moedigt dan ook iedereen aan om hun passie te blijven volgen, zolang ze onderweg niet of niemand schaden. Bekijk de collectie van A-dam Underwear.


Duurzame kleding van Selected Homme

Een merk die zich zeer bewust is van het feit dat de kledingindustrie een vervuilende invloed heeft op het milieu. Hierdoor houden ze zoveel mogelijk rekening met duurzame productie. Elke nieuwe collectie moet duurzamer geproduceerd worden dan de vorige, dat is het doel. Bekijk de collectie van Selected Homme.


Kuyichi duurzame collectie

Kuyichi probeert veel kleding te maken van 100% biologisch katoen. Dit is wanneer het zonder chemische meststoffen en pesticiden wordt verbouwd. De pesticiden vervuilen de bodem en het water. Er worden regelmatig ook dieren mee gedood, maar het kan ook schadelijk zijn voor de mens. Bovendien zorgt biologisch katoen voor 60% minder CO2-uitstoot dan conventioneel katoen. Bekijk de collectie van Kuyichi.


Duurzame kleding bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • Ligt in winkel
 • Maat advies
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon