×

Titel

Text

Kuyichi kleding voor heren

Kuyichi maakt eerlijke producten met veel zorg. Deze producten zijn tijdloos, ze moeten de voortdurende verandering van trends kunnen weerstaan. Ze moeten gedragen kunnen worden tot ze letterlijk scheuren. Daarom wordt er gekozen voor hoogwaardige materialen, zodat de jeans bijvoorbeeld zo lang mogelijk mee gaan.


Het verhaal achter het merk

In 2000 werd Kuyichi opgericht in Peru, Zuid-Amerika. De oprichtster is NGO Solidaridad en was het niet eens met de uitbuiting van de arbeiders en de vervuiling die door deze producten worden veroorzaakt. De NGO begon samen te werken met lokale katoenboeren en beloonde iedereen die productieketen eerlijker en milieuvriendelijker kon maken.


Kuyichi Denim

Het meest gedragen product van Kuyichi is de spijkerbroek. De spijkerbroeken industrie is echter een van de meest vervuilende productieketens ter wereld. Daarom moest het ook een duurzame spijkerbroek worden. Vandaag de dag is Kuyichi een van de eerste merken die echt duurzame jeans maakt.


Milieuvriendelijke kleding

Neem de broeken als voorbeeld. Deze worden alleen gemaakt van 100% biologisch katoen. Wanneer is het echt 100% biologisch katoen? Dit is wanneer het zonder chemische meststoffen en pesticiden wordt verbouwd. De pesticiden vervuilen de bodem en het water. Er worden regelmatig ook dieren mee gedood, zoals geiten en kippen, maar het kan ook schadelijk zijn voor de mens. Bovendien zorgt biologisch katoen voor 60% minder CO2-uitstoot dan conventioneel katoen.


Partners in duurzaam denim

Het mooie aan Kuyichi jeans is dat hoe langer je ze draagt, hoe mooier ze worden. De waarde daalt niet en ze vragen consumenten een eerlijke prijs zodat de hele keten ervan kan profiteren. Zij geloven dat de recycling een deel van de oplossing is. Daarom werken ze ook samen met verschillende partners om kleding te hergebruiken. Op deze manier maken we er met zijn alle een betere wereld van.


Kuyichi bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit onze ruime collectie kleding zoals hieronder weergegeven. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in de broeken van Kuyichi, kijk dan ook eens naar de broeken van Diesel.


Tags: denim, jeans, kuyichi, shop, store, den bosch

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon