×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Nowadays kleding voor heren

Het merk Nowadays ontwikkelt klassieke en Scandinavische herenkleding voor een breed publiek. Deze tijdloze en stijlvolle collecties worden gemaakt via een duurzaam proces. Hierdoor kun je zonder schuldgevoel winkelen en de kleding lang dragen. Naast dit vernieuwende merk, vind je bij ons ook herenkleding van merken als Dstrezzed, Kings Of Indigo & Kuyichi.

 

Duurzame herenkleding

Bij Hype Heroes hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Dit is dan ook de reden dat we diverse duurzame kledingmerken verkopen in onze winkel. Zo ook het merk Nowadays. Van tops tot broeken, deze kwalitatieve kleding gaat jaren mee. Het merk was al duurzaam bezig voordat het zo belangrijk werd als vandaag de dag. Bij duurzaamheid, hoort kwaliteit. Doordat de kleding van hoge kwaliteit is, gaat het langer mee en heb je minder snel nieuwe kleding nodig. Dit is dan ook dat Nowadays kwaliteitskleding produceert met een tijdloos karakter. 

 

De tijdloze mode van Nowadays

Bij dit merk volgen ze nooit de laatste trends. Zij zijn er juist van overtuigd dat de reeds bewezen stijl die succesvol was, ongelimiteerd ingezet kan worden. Dat maakt deze tijdloze mode een perfecte aanwinst voor in jouw kledingkast. Tijdloos wilt niet zeggen oubollig. Zo combineer je bijvoorbeeld een gekleurde corduroy heren broek met een kwalitatieve Nowadays cardigan. Voor een extra laag kun je deze ook combineren met een shirt eronder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je graag advies over welke stijl bij jou past? Kom dan langs in onze winkel! We geven professioneel kledingadvies voor heren & dames. 

 

Nowadays kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon