×

Titel

Text

Nowadays

Het merk Nowadays is ontwikkeld om de tijdloze klassiekers altijd beschikbaar te stellen aan een breed publiek. Ze hebben nooit de laatste trend gevolgd of het doel gehad om steeds maar weer een nieuwe trend uit te vinden. Zij denken juist dat een reeds bewezen stijl die succesvol was, ongelimiteerd kan worden ingezet. Vandaar dat je het tijdloze design van de kleding in diverse varianten voorbij ziet komen in de collectie. Bij Hype Heroes verkopen we ook merken als Diesel, Dstrezzed & Kings of Indigo.


Tijdloos stijlvol

Er zijn al prachtige diverse stijlen in de modewereld waardoor je er moeiteloos cool uitziet. Hier haalt het merk de inspiratie vandaan. Ze geven er echter wel een eigen draai aan zodat je steeds iets unieks hebt. Nowadays kleding heeft zeker iets speciaals. Zie jij het ook?


Duurzame productie

Nowadays was al duurzaam bezig voordat het produceren van duurzame kleding gewenst was. Eén van de zaken om duurzaam te produceren is kwaliteit leveren. Doordat het langer meegaat heb je minder snel nieuwe kleren nodig. Dat kan dan ook alleen als de kleren de trends kunnen doorstaan. Nowadays produceert kwaliteitskleding die qua stijl eindeloos meegaan.


Nowadays bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.


Maak je keuze uit onze ruime collectie truien zoals hieronder weergegeven. Ben ervan verzekerd dat je de producten binnen een paar dagen in huis hebt.


Als je geïnteresseerd bent in Nowadays truien voor heren, kijk dan ook eens naar de truien van Airforce.


Tags: nowadays, den bosch, truien, tops.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon