×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

The New kinderkleding

Sinds 2016 is er een nieuw kledingmerk ontstaan: The New. Zij leveren speelse kinderkleding met een stoer randje. De missie van het merk is om kinderen te inspireren de wereld met open armen te omarmen met een goede lading aan zelfvertrouwen en een geweldige stijl. The New kinderkleding is de bron van dit zelfvertrouwen. Ontdek nu de complete collectie! Daarnaast verkopen we ook kinderkleding van merken als 4 Funky Flavours & Crash & Burn.

 

Bron van kracht en zelfvertrouwen

Met de missie om de kinderen een bron van kracht en zelfvertrouwen te geven, is The New aan de slag gegaan met de perfecte kledingcollecties. Alle ontwerpen worden zorgvuldig gecreëerd om de persoonlijkheid van kinderen te benadrukken en het lef geven om authentiek te zijn. Daarnaast vind je in de kleding vaak ook een boodschap terug van diversiteit en vriendschap.

 

The New kleding voor kinderen

Voor elke gelegenheid de beste outfit voor jouw kleine. Of je nou een heerlijk comfortabele chill set zoekt, of een outfit om netjes mee op pad te gaan. Bij The New is niks gek! Zo kun je deze comfortabele Igor Sweatpants combineren met de bijpassende hoodie of het T-shirt. Deze kwalitatieve set heeft een rustige beige basis. Daarnaast wordt het geheel opgevuld met toffe illustraties die over het hele kledingstuk terugkomen met groene, rode en gele details. Ook de Ingvard sweater is een echte aanrader. Deze stoere trui is voorzien van een gave illustratie van een kikker, wat een speels effect geeft op de comfortabele trui. Ontdek de complete collecties online, of in onze winkel aan de Vughterstraat in Den Bosch! Hier staan we elke dag klaar om jou te helpen.

 

The New kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 

Veelgestelde vragen

Het merk The New valt normaal. We raden je aan je eigen maat te nemen.

 • Groep
 • Categorie
 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon