×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Stropdassen en vlinderdassen voor heren

Een stropdas en/of vlinderdas is vaak de eyecatcher van een outfit. Deze zijn perfect te combineren met een classy pak waarbij je een opvallende das gebruikt. Of draag het casual, met een blouse en pantalon. Voor welke gelegenheid je ook op zoek bent naar een das, bij Hype Heroes vind je een mooie collectie.


Zijden pochet voor heren

Deze esthetische pochetten maken jouw pak extra speciaal. Vroeger werd een pochet gebruikt voor het deppen van het voorhoofd om eventueel zweet mee te verwijderen. Deze is ondertussen vervangen door de algemene zakdoek. De pochet laat je nu netjes in de borstzak van jouw colbert zitten als speciale touch aan jouw outfit. We verkopen unieke en kwalitatieve zijden pochette voor heren. Deze komen in verschillende kleuren zodat ze perfect bij jouw outfit passen. Deze eenvoudige toevoeging kan een echt verschil maken aan jouw algemene look. Je bent een echte heer met details als dit. Jij geeft écht om jouw looks. Keuzestress? We helpen je graag, online en in onze winkel!


Dassen voor feestdagen

Elke dag is een moment om de mooiste dassen te dragen. Maar wanneer je echt uit wilt pakken, kun je een geschikte das vinden voor de feestdagen. Maak je keuze uit een ruim assortiment verschillende stropdassen en vlinderdassen voor heren. Combineer ze met jouw pak, overhemd of trui. Je zult er stijlvol uitzien!


Heren stropdassen en vlinderdassen bij Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon