×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden
Van_de_zotte_polder
  • Van_de_zotte_polder
  • Van_de_zotte_polder_1
  • Van_de_zotte_polder_2
  • Van_de_zotte_polder_3
  • Van_de_zotte_polder_4
Van de Zotte

Van de Zotte Van de zotte polder 50ml

€ 79,99

€ 79,99

€ 79,99

Kies je maat

Koop meer en bespaar!

Productomschrijving

God created the earth, but the Dutch created Holland. Een vrij onbekend gezegde, maar niets is minder waar. Ruim 2/3 van de Nederlanders woont op land dat de afgelopen eeuwen door de Nederlanders zelf is geschapen. POLDER Eau de Parfum, door Van De Zotte is ons eerbetoon aan de brave en sterke Nederlanders die -vaak met slechts een schep in hun handen- dijken en windmolens bouwden om het land terug te winnen van de zee. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het polderland waar we nu op leven. Dit teruggewonnen land bleek zeer vruchtbare grond te bevatten; perfecte landbouwgrond. Ondanks dat ons land beschermd is door een netwerk van dijken, duinen en andere kustbescherming, ligt een groot deel van Nederland meters onder zeeniveau. En we zinken met een gemiddelde van 7mm per jaar. POLDER laat je ervaren hoe het leven ruikt onder zeeniveau.

De hoofd ingrediënten zijn groene polderkruiden als bijvoet, scharlei en wortelzaad. Daarnaast zul je ook noten ervaren van frisse bergamot, basilicum, cederhout, patchouli en vetiver, wat zorgt voor een betoverende en aantrekkelijke, groene parfum. 100% gemaakt in Nederland.

Eau de Parfum is een zeer sterke parfum formule, met ruim 20% pure essentiële oliën die gewonnen worden uit de specerijen. Slechts 1 spray op elke pols is voldoende om je de hele dag heerlijk te laten ruiken.

Veel van onze klanten hebben inmiddels hun 'signature' parfum gevonden in onze MILLS, dus onze vaste klantenkring groeit met de dag. Maar maak je geen zorgen. Van De Zotte's MILLS is nog steeds een niche parfum, dus de kans is klein dat je iemand tegenkomt die dezelfde parfum draagt.

Alternatieve producten

Dit vind je misschien ook leuk

Hoe kan ik een artikel retour sturen? Als je je artikel/artikelen het ontvangen en het voldoet niet aan je wensen, heb je bij ons 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Je kunt je retour sturen naar het volgende adres: Hype Heroes Vughterstraat 29 5211EX 's-Hertogenbosch Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, inspecteren wij de retour in ons magazijn. Na goedkeuring zullen wij je zo spoedig mogelijk een refund geven, op dezelfde manier als waarop je de betaling in eerste instantie had uitgevoerd. Dit proces duurt maximaal 5 dagen. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.


Lees hier meer over retourneren

Maatserie

Kleur

Merk

Van de Zotte

Pasvorm

SKU

100858

In winkelwagen
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon