×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden
Book_Nook_sunshine_town_3
  • Book_Nook_sunshine_town_3
  • Book_Nook_sunshine_town
  • Book_Nook_sunshine_town_1
  • Book_Nook_sunshine_town_2
Tica Multi

Tica Multi Book Nook sunshine town

€ 44,99

€ 44,99

€ 44,99

Kies je maat

Koop meer en bespaar!

Productomschrijving

Hier word je simpelweg gelukkig van! Stel je voor, een zonnig stadje tussen jouw boeken waar je volledig tot rust kunt komen … Book nooks zijn de nieuwste trend op het gebied van miniatuurhuisjes en knutselen met hout. Ze bieden een nieuwe dimensie aan jouw boekenplank. In de Sunshine Town ontvouwt zich vanzelf een verhaal wanneer je deze miniatuur tussen jouw boeken plaatst. Wandel door een idyllisch steegje met schattige winkeltjes. Snuffel lekker in het boekenwinkeltje voordat je aan de overkant neerstrijkt voor een overheerlijk kopje koffie.

Je ontvangt van ons een stapel houten platen waarin de bijna 250 puzzelstukken van dit bouwpakket van hout al met laser zijn voorgesneden. Het enige wat jij hoeft te doen, is de stukken eruit te drukken en ze in elkaar te zetten. Sluit zelf de ledverlichting aan op bijvoorbeeld de romantische lantaarnpaal en na een dag heerlijk knutselen kun je tevreden achterover leunen. Wanneer je jouw miniatuur bouwpakket, dat zo'n twintig centimeter hoog is, tussen jouw boeken zet en de lichtjes 's avonds aandoet, zul je telkens gecharmeerd zijn van de gezellige uitstraling. Letterlijk!

Alternatieve producten

Dit vind je misschien ook leuk

Hoe kan ik een artikel retour sturen? Als je je artikel/artikelen het ontvangen en het voldoet niet aan je wensen, heb je bij ons 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Je kunt je retour sturen naar het volgende adres: Hype Heroes Vughterstraat 29 5211EX 's-Hertogenbosch Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, inspecteren wij de retour in ons magazijn. Na goedkeuring zullen wij je zo spoedig mogelijk een refund geven, op dezelfde manier als waarop je de betaling in eerste instantie had uitgevoerd. Dit proces duurt maximaal 5 dagen. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.


Lees hier meer over retourneren

Maatserie

one size

Kleur

Geel

Merk

Tica Multi

Pasvorm

n.v.t.

SKU

123172

In winkelwagen
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon