×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Mode voor dames, heren en kids in Den Bosch

Mode en lifestyle voor rebels. Bij Hype Heroes & The Hype koop je enkel de beste kleding voor dames, heren en kids. Met artikelen van de beste prijs-kwaliteitverhouding, loop je er elke dag stijlvol bij. Koop bijvoorbeeld authentieke pakken voor heren bij Club of Gents. Of Rebelse kleding van Alix The label voor de dames. Ook Maison Hotel is een perfect merk voor de dames. De keuze is eindeloos!

Wat onze winkels echt uniek maakt, is dat je merken kunt kopen die voor iedereen geschikt zijn. Zo koop je 4 Funky Flavours kleding voor dames, heren én kids. Match jouw outfits tot een ander niveau. Ook Replay kleding koop je voor dames, heren en kids. De mooiste mode en lifestyle voor rebels, koop je bij Hype Heroes & The Hype. Online en in onze winkels in Den Bosch.

image header home

Over de kledingwinkel in Den Bosch: Hype Heroes & The Hype

Hype Heroes de mode- en lifestylewinkel voor de moderne gentleman, de streetwise rebel en de stedelijke samoerai. Gelegen in het centrum van Den Bosch. Hype Heroes biedt een collectie van toffe betekenisvolle trendy merken in herenkleding en lifestyle en interieur producten. De merken die wij aanbieden zijn bekende grote merken zoals Diesel en Replay die vernieuwers zijn op het gebied van jeans en Benzak voor de liefhebbers van selvedge/dry denim. En kleinere trendy merken die elk seizoen veranderen. We streven naar een betere wereld door altijd op zoek te gaan naar duurzame artikelen om onze klanten mee aan te bieden merken zoals Kings of Indigo, Kuyichi en A-dam ondergoed.

Lees meer over ons

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon