×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Hyperflex denim voor heren

Wanneer je opzoek bent naar denim jeans met veel stretch, dan ben je opzoek naar Hyperflex denim. Bij Hype Heroes verkopen we een selectie aan kwalitatieve jeans van dit type. Ontdek ze nu. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via onze webshop, of bezoek onze winkel in Den Bosch. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.


Jeans met veel stretch

Hyperflex denim beschikt over 100% elasticiteit. Hierdoor dragen ze super comfortabel. Dit type jeans wordt gemaakt van een mix speciale stoffen die horizontaal, verticaal en schuin geweven zijn. Hierdoor heb je alle stretch en bewegingsruimte die je graag wilt hebben in het dagelijks leven. Waar je ook naartoe gaat, deze broek voelt relaxed. Dit allemaal zonder dat het ten koste gaat van de looks.


Hyperflex denim van Replay

Het merk Replay heeft een ruime collectie aan hyperflex denim voor elke heer. Deze komen in verschillende soorten wassingen, kleuren en pasvormen. Elk uniek op hun eigen manier. De denim broeken en jeans zijn tijdloos, waardoor ze een lange tijd mee gaan. Ook de stretch van deze broek zal niet snel vergaan. Je koopt een denim voor het leven. Bekijk nu alle soorten en maten. Kijk wat bij je past en geniet van de comfort.


Heren hyperflex denim artikelen bij Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon