×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Hyperflex jeans voor heren

Koop nu jouw hyperflex denim en broeken bij Hype Heroes! Hyperflex houdt in dat het artikel 100% elasticiteit bevat, waardoor ze super comfortabel zijn. Dit type jeans wordt gemaakt van een mix speciale stoffen die horizontaal, verticaal en schuin geweven zijn. Hierdoor heb je alle stretch en bewegingsvrijheid die je graag zou willen in het dagelijks leven. Onze hyperflex broeken komen van het merk Replay. Zij focussen zich momenteel voornamelijk op broeken.


Hyperflex denim

Bij Hype Heroes zijn we denim specialisten. Daardoor kunnen we je alles vertellen over de perfecte denim voor jou. Een van onze categorieën hierin zijn de hyperflex denims. Deze zitten enorm comfortabel, zonder dat het afgaat van het design. Het ontwerp is eindeloos te combineren voor verschillende gelegenheden. We helpen je graag met het vinden van een geschikte outfit. Kom eens langs in onze winkel!


Heren hyperflex kleding bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

  • Subcategorie
  • Maat
  • Kleur
  • whatsapp icoon
    Snelle vraag?
    Whatsapp Ons!
    whatsapp icoon