×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Denim jog jeans voor heren

Het liefst lopen we de hele dag in onze jog jeans als het gaat om comfort. We zien er echter liever stijlvol uit, dan dat we naar ons werk gaan in onze chill kleding. Maar we hebben een perfecte oplossing; de denim jog jeans. Zo houd je zowel je comfort, als dat je er stijlvol uitziet. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via onze webshop, of bezoek onze winkel in Den Bosch. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.

Diesel jog jeans van denim

Een kampioen in het maken van comfortabel denim, is Diesel. Zij hebben deze geweldige denim jog jeans ontworpen zodat jij elke dag comfortabel op pad kunt aan. Op het eerste gezicht lijkt dit een standaard jeans. Maar niets is minder waar. De broeken bestaan uit 96% katoen, 3% elastomultiester en 1% elastane-spandex. Deze materialen zorgen ervoor dat deze broeken zitten alsof je jouw jog jeans aan hebt.

Jog denim in Den Bosch

De denim jog jeans, ook wel ‘jog denim’ genoemd, is verkrijgbaar bij Hype Heroes in Den Bosch. We beschikken over Denim specialisten die jou alles kunnen vertellen over de type denim die we verkopen. Op deze manier weet je altijd wat je koopt en waar het van gemaakt wordt. Daarnaast zijn we ook goed in het zoeken van een perfecte outfit die bij jou past. Twijfel je ergens over, of heb je gewoon inspiratie nodig? Schroom dan niet om ons aan te spreken in de winkel. We helpen je graag met het vinden van een stijlvolle outfit die perfect past bij jou en lekker zit. We zien je graag!

Heren denim jog jeans bij Hype Heroes

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon