×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Dassen voor heren

Een accessoire dat jouw stijlvolle pak naar een hoger niveau tilt. Met de dassen van Hype Heroes val je op en straal je klasse uit. Daardoor zit er altijd iets voor jou tussen bij het diverse aanbod in Pochet dassen voor heren. We verkopen deze prachtige items onder andere van het merk Tresanti.

 

Pochet das kopen

Een pochet is een accessoire voor bij jouw jasje. Het is een vierkante doek die opgevouwen zit in het borstzakje van een colbert of jasje. Deze populaire dassen zijn verkrijgbaar in diverse prints en materialen. Oorspronkelijk waren deze veelal wit en werden voornamelijk gebruikt in combinatie met een smoking. Daarnaast kun je de pochet op verschillende manieren dragen. Zo kun je het nonchalant in je borstzakje steken, maar ook vouwen tot een strakke en vierkante vorm waarbij een zijde subtiel boven je borstzakje uitsteekt. De manier waarop je het vouwt, is geheel afhankelijk van jouw eigen smaak. 

 

Complete pakken voor heren

Ben je op zoek naar een compleet pak voor een bijzondere dag? Of ben je misschien op zoek naar losse onderdelen om een dagelijkse outfit meer stijl te geven? Kijk dan eens naar ons ruime aanbod aan prachtige heren pakken. Voor elke man de perfecte stijl. In onze winkel in Den Bosch geven we je dan ook graag advies over de kleding en wat bij jou zou kunnen passen. Onze pakken zijn verkrijgbaar in diverse merken. Perfect te combineren met onze dassen!

 

Heren dassen bij Hype Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon