×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Duurzame denim voor heren

Bij Hype Heroes helpen we je graag om te duiken in de milieuvriendelijke manier van winkelen. Duurzaamheid is op dit moment belangrijker dan ooit. Met alle veranderingen in de wereld is het juist nu noodzakelijk dat iedereen op zijn eigen manier een steentje bijdraagt. Door middel van te investeren in duurzame producten, gaan jouw kledingstukken langer mee. Hierdoor koop je minder vaak nieuwe artikelen, dat vervolgens weer leidt tot minder vervuiling in de kledingindustrie. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via onze webshop, of bezoek onze winkel in Den Bosch. Je vindt bij ons merken als Benzak, Diesel, Replay en meer.


Duurzame producten van Kings of Indigo

Kings of Indigo is een van de merken die we verkopen bij Hype Heroes. Iets wat we erg waarderen van dit merk, is het oog voor duurzaamheid. Toen Tony Tonnaer in 2011 het merk oprichtte, wilde hij kleding gaan ontwikkelen die op een sociale en ecologische manier geproduceerd zou worden. Sindsdien is de term duurzaamheid gemeengoed geworden. Zij ontwerpen en ontwikkelen jeans die perfect zitten en comfortabel dragen. Daarnaast worden de producten gemaakt van kwalitatief materiaal waardoor ze lang meegaan. Elke dag opnieuw heb je weer plezier met deze broeken. 


Kuyichi duurzame denim

Ook Kuyichi is een mooi voorbeeld van duurzame merken. In 2000 werd Kuyichi opgericht in Peru. De oprichtster was het niet eens met de uitbuiting van de arbeiders en de vervuiling die door deze producten werd veroorzaakt. De NGO Solidaridad begon samen te werken met lokale katoenboeren en beloonde iedereen die productieketen eerlijker en milieuvriendelijker kon maken. Dit merk maakt onder andere fantastische en stoere denim voor heren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen, kleuren en wassingen. Zo is er altijd een collectie die perfect bij jouw wensen aansluit.


Heren Duurzame denim bij Hype Heroes

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

 • Subcategorie
 • Maat
 • Kleur
 • Merk
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon