×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Burlington sokken voor heren

Het is essentieel, comfortabel en haalt jouw outfit naar een ander niveau. Dit beschrijft de Burlington sokken voor heren. Het Britse merk ontwerpt dan ook de mooiste sokken voor elke outfit. Of je nou op zoek bent naar een klassieke sok met minimaal design, of juist een speelse variant die opvalt onder je pantalon. We verkopen het allemaal! Koop meer accessoires van merken als Selected Homme, Until The End & Woodbird.

 

Britse geschiedenis

De variatie sokken van Burlington linken vaak terug naar de Britse geschiedenis. Zo heeft de klassieker met argyle patroon, de ruit met ruit, een diep gewortelde Britse geschiedenis. Dit patroon stond al in de 18e eeuw bekend als een symbool van het behoren tot Schotse clans. De individualiteit en kracht van deze stijl stralen een exclusieve manier van leven uit, die tot de dag van vandaag overal ter wereld gezien wordt. Naast het traditionele argyle patroon verkopen ze diverse prints. Met creatieve patronen en een One Size fits all ontwerp, wordt het mogelijk gemaakt om een echt fashion statement en een onderscheidende look te creëren.

 

Burlington sale

Naast diverse kledingartikelen, hebben we ook regelmatig de mooiste accessoires in de uitverkoop. Tijdens onze sale koop je kleding en accessoires van de beste merken en de mooiste kwaliteit, maar dan voor een zachter prijsje. Dit wil je niet missen. Bekijk onze sale artikelen en wees er snel bij, want op is op.

 

Burlington sokken kopen in Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze winkels Hype Heroes en The Hype in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch. Je vindt Hype Heroes aan de Vughterstraat 29 & The Hype aan de Vughterstraat 26. Tot snel!

filter icon
Filter

Niets gevonden

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon