×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden

Hoeden voor heren

Voor de stijlvolle heer verkopen wij een mooie collectie aan hoeden. De selectie van Brixton biedt stijlvolle en mannelijke hoeden in diverse stijlen. Deze zijn van een goede kwaliteit gemaakt waardoor ze jaren met plezier mee gaan. We houden van deze stijl, omdat het de outfit compleet maakt en een hoop flare met zich mee brengt. Bekijk de collectie nu!

 

Platte petten voor heren

Dit type pet neemt je mee naar de tijd van Peaky Blinders. Deze stijlvolle petten worden oorspronkelijk gemaakt van wol, maar tegenwoordig vind je ze ook van leer of andere stoffen. Daarnaast vind je deze stijlvolle petten ook in diverse modellen. Zo zijn er modellen met een flap aan de achterkant die de nek en oren bedekt en beschermt tegen de kou. Maar je vind ze ook zonder extra flappen, om enkel de stijlvolle look te bewaren. Naast het stijlvolle aspect, zijn deze petten ook nog eens ontzettend handig. Je vouwt ze namelijk gemakkelijk in jouw jaszak, zonder ermee te moeten sjouwen. 

 

Stijlvolle heren hoeden

Met alle hoeden van Hype Heroes kom je goed voor de dag. Maak jouw herfst outfit met een lange wollen jas, klassieke schoenen en een mooie hoed om het af te maken. De mogelijkheden zijn oneindig met onze mooie collectie. Je koopt onze collectie gemakkelijk online! Wil je ze toch met eigen ogen komen zien, passen, of advies vragen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Den Bosch. We helpen je graag met het kiezen van de perfecte hoed!

 

Heren hoeden bij Heroes Den Bosch

In deze moderne tijd is online kopen dé manier van kopen. We nodigen je echter graag uit om bij ons langs te komen in onze Hype Heroes winkel in Den Bosch. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de juiste maat en combinaties voor de juiste gelegenheid te vinden. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Bosch aan de Vughterstraat 29.

  • Maat
  • Merk
  • whatsapp icoon
    Snelle vraag?
    Whatsapp Ons!
    whatsapp icoon