×

Titel

Text

Openingstijden icoon Openingstijden
Willbi_comfort_indigo_donkerblauw
  • Willbi_comfort_indigo_donkerblauw
  • Willbi_comfort_indigo_donkerblauw_1
  • Willbi_comfort_indigo_donkerblauw_2
replay

replay Willbi comfort indigo donkerblauw

€ 179,00

€ 179,00

€ 179,00

Kies je maat

Koop meer en bespaar!

Productomschrijving


Dit beschrijft een paar regular fit jeans met licht taps toelopende pijpen, wat betekent dat de broek van boven iets ruimer is en geleidelijk smaller wordt naar de enkels. Dit zorgt voor een strakke en toch comfortabele pasvorm. Het gebruikte materiaal is 12 oz comfortabel indigo katoenen denim, wat een middelzware stof is die duurzaamheid en comfort combineert.

De jeans hebben een stonewashed medium donkere wassing, wat betekent dat ze zijn behandeld met speciale stenen tijdens het wasproces om een vervaagd en gedragen uiterlijk te creëren. Dit geeft de broek een strakke en eigentijdse uitstraling met een vintage-effect. Het handgemaakte schrapen van de stof resulteert in contrasterende kleuren op gebruikte delen, wat extra karakter en textuur aan het kledingstuk toevoegt.

Het kledingstuk heeft vijf zakken, wat typisch is voor jeansstijlen, en wordt gesloten met zowel een rits als een knoopsluiting. Deze details dragen bij aan de algehele esthetiek en functionaliteit van de jeans. De combinatie van comfort, stijlvolle wassing en handgemaakte details maakt dit kledingstuk geschikt voor een moderne en casual look. 

99% KATOEN; 1% ELASTAAN;

Alternatieve producten

Dit vind je misschien ook leuk

Denim jacket met vlakken

replay

green checkbox usp Gratis verzending vanaf € 49,90

€ 179,00

€ 179,00

€ 179,00

Sale

Willibi jeans damage jeans

replay

green checkbox usp Gratis verzending vanaf € 49,90

€ 99,50

€ 199,00

€ 99,50

Hoe kan ik een artikel retour sturen? Als je je artikel/artikelen het ontvangen en het voldoet niet aan je wensen, heb je bij ons 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Je kunt je retour sturen naar het volgende adres: Hype Heroes Vughterstraat 29 5211EX 's-Hertogenbosch Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, inspecteren wij de retour in ons magazijn. Na goedkeuring zullen wij je zo spoedig mogelijk een refund geven, op dezelfde manier als waarop je de betaling in eerste instantie had uitgevoerd. Dit proces duurt maximaal 5 dagen. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.


Lees hier meer over retourneren

Maatserie

29x32 t/m 36x32

Kleur

Blauw

Merk

replay

Pasvorm

Regular-Fit,Tapered Leg

SKU

100049

In winkelwagen
whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon